Professionelen

Partner voor de aannemer en architect

Schrijnwerkerij Bourdeaud’hui werkt met aannemers en architecten die graag terugvallen op een vakkundige partner, die creatief en technisch meedenkt. We zorgen ervoor dat het lastenboek of plan zo getrouw mogelijk tot uitvoering wordt gebracht. Deze betrokkenheid is er niet alleen tijdens de werkvoorbereiding, maar gedurende de hele looptijd van het project. We spelen kort op de bal en houden van open en daadkrachtige communicatie.

We vallen terug op drie pijlers om hoogkwalitatief werk te leveren dat aan jouw unieke wensen en noden voldoet:

  1. Kennis en ervaring. Doorgedreven vak- en materialenkennis, die over vijf generaties opgebouwd en verfijnd werd.
  2. Mensen. Deskundige en gemotiveerde medewerkers, die zich voortdurend ontwikkelen en bijscholen.
  3. Technologie. We investeren voortdurend in het machinepark. Het nieuwe Biesse Winline 16 ramencentrum laat toe om het gespecialiseerde werk toch vergaand te automatiseren. Op die manier kunnen we snel en efficiënt maatwerk leveren zonder aan kwaliteit in te boeten. Ook collega schrijnwerkers, die een minder uitgebreid machinepark ter beschikking hebben, kunnen we hierbij helpen.

Het schrijnwerk wordt volledig in eigen beheer gemaakt, gelakt en geplaatst zodat we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen en de planning strak in de hand kunnen houden.

Het uitvoeren van uw project, van A tot Z

Als specialist in diversificatie is Bourdeaud’hui van alle markten thuis. Met meer dan een eeuw aan ervaring zijn we onder meer sterk in:
  • Daktimmer: We verzorgen traditioneel en complex daktimmer. Naast het maken van nieuwe dakconstructies, zijn we ook gespecialiseerd in het restaureren en renoveren van historische dakconstructies. We hebben de nodige expertise in huis om de meest uitdagende constructies te herstellen of opnieuw op te bouwen.
  • Buitenschrijnwerk: Wanneer we bij Bourdeaud’hui houten ramen, deuren en poorten maken, streven we ernaar om toegevoegde waarde te leveren. Deze kan in de materiaalkeuze zitten. Zo werken we graag met duurzame houtsoorten, die het milieu minimaal belasten. Het kan ook de toepassing van een nieuwe techniek zijn of het toevoegen van extra details, die het schrijnwerk net dat tikkeltje extra geven.
  • Gevelbekleding: Appartementen, bedrijfs- en kantoorgebouwen, overheids- en utiliteitsgebouwen hullen we in een mooi jasje van hout, trespa, Rockpanel of vezelcementplaat.
  • Binnenschrijnwerk: Ook het interieur kan je aan onze bekwame handen toevertrouwen. We maken en plaatsen binnendeuren, trappen, wanden en meubels op maat.

Restauratie: specialistenwerk

Oude dakconstructies en oud schrijnwerk in ere herstellen en naar bestaand model restaureren, is een van onze passies. Voor dit specialistenwerk is vakmanschap een absolute vereiste. We kunnen terugvallen op specifieke technieken en vaardigheden die ons toelaten om zelfs de meest uitdagende en complexe projecten tot een goed einde te brengen. Met onze ambachtelijke kennis zorgen we ervoor dat het esthetische en historische karakter van het raam of de dakconstructie perfect bewaard blijft. Daarnaast schakelen we moderne technieken en machines in om ervoor te zorgen dat de ramen voldoen aan de hedendaagse energieprestatie-eisen, veiligheids- en geluidsnormen. Tijdens een restauratieproces kunnen er onverwachte elementen opduiken. We volgen de werf nauwgezet op en zorgen voor een vlotte afstemming met de architect, aannemer en monumentenzorg zodat we het budget en de planning onder controle kunnen houden.

- - - - - -
Geen items voor de huidige selectie
Gerechtshof Antwerpen
INBO
Beversteeg
Sint-Angela College
Hof van Busleyden
‘t Sas
Belliard
Don Bosco
Shopping Park Gouverneur Verwilghensingel

Referenties

Mooi machinepark en prachtig werk!

Pieter Moreels

De kennis en het enthousiasme van deze mensen is top!

Maryline De Wolf

Ik begon bijna 9 jaar geleden als schrijnwerker-plaatser bij Bourdeaud’hui. Knieproblemen zorgden er helaas voor dat ik mijn job niet meer kon uitoefenen en dat ik een andere richting moest uitgaan. Jo en Steffi boden me de kans om aan boord te blijven als calculator. Op die manier kan ik mijn kennis en kunde verder uitbreiden en voor de groei van ons bedrijf inzetten. Het is fijn werken in een bedrijf waar iedereen de kans krijgt om zichzelf te ontplooien en uit te groeien tot de beste versie van zichzelf.

Cédric, enthousiaste medewerker

Correct en betrouwbaar !

Stefaan Paternoster

Eerst en vooral zijn we heel tevreden met de ramen. Ze passen perfect bij ons huis! En last but not least: De installateurs zijn vriendelijk en leveren kwalitatief werk!

Dirk & Ann Van Welden - Van Nuffel

https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2522.1170411632966!2d3.871766815840951!3d50.79193947058062!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x47c3a6232d243eb9%3A0xa9a9d8ada593e255!2sBourdeaud'Hui+Bvba!5e0!3m2!1sen!2sbe!4v1556878916590!5m2!1sen!2sbe